Olin ollut Valkealan Soutajat ry:n toiminnassa mukana sen perustamisesta, syksystä 2006, lähtien. Tutustuin ja ihastuin noina aikoina kirkkovenesoutuun. 

Vuonna 2009 syksyllä pyysin Joelia mukaan soutamaan Valkealan joukkueeseen. Joel oli samana kesänä voittanut lukiolaisten SM-kultaa kirkkovenesoudussa omien opiskelutovereidensa kanssa. Joel liittyi mukaan ja kesällä 2010 soudimme Joelin kanssa Sulkavan Suursouduissa kirkkoveneitten sekasarjassa (7 nais- ja 7 miessoutajaa) SM-pronssille hurjatasoisessa kisassa, jossa kolme ensimmäistä venettä alitti aiemman reittiennätyksen (pidän tuota kisaa omaa urheiluhistoriaa katsoen henkilökohtaisesti yhtenä kovimmista suorituksista). 

Kauden 2010 jälkeen Joel siirtyi eteenpäin pienveneitten pariin ja sieltä edelleen olympiaveneisiin.

On ollut kunnia olla osana Joelin urheilu-uraa ja soutaa samassa joukkueessa. Toivon Joelille tsemppiä ja menestystä tuleviin haasteisiin niin elämässä kuin urheilussa!