Joel Naukkarinen on ennätysvauhdissa valmistautuessaan vuoden 2022 sisäsoudun MM-kilpailuihin. Naukkarinen teki sisäsoudun 500 metrin Suomen ennätyksen Kuopiossa ajalla 01:13,5. Tämä on reilu parannus aiempaan Suomen ennätykseen 1:14,1, joka oli myös Naukkarisen nimissä.

Naukkarinen valmistautuu parhaillaan 25. – 26.2.2022 virtuaalisesti järjestettäviin sisäsoudun MM-kilpailuihin. Naukkarinen selvitti MM-karsinnoissa paikan finaaliin jokaiseen avoimen sarjan kilpailuun: 500m, 2000 m, miesten joukkuekilpailuun sekä sekajoukkue-kilpailuun.

”Olemme jälleen aktiivisesti koonneet upean ringin Suomen vahvimpia sisäsoutajia yhteen ja teimme myös erittäin kovat karsintatulokset joukkuekilpailuihin. On kunnia olla vetämässä tällaista porukkaa ja yhteinen sparraaminen etänäkin vie kaikkia parempiin tuloksiin. Vastineeksi kokemuksesta ja tarjoamastani tiedosta pääsen nauttimaan porukassa tiivistyvästä innostuksesta. Tuo Suomen ennätyskin syntyi sen myötä, kun ryhmässä jo todella moni muu ehti ennakkoluulottomasti tehdä omia ennätyksiään ja omien sarjojen SE-tuloksia.”

Naukkarinen nähdään myös virtuaalisesti järjestettävissä sisäsoudun SM-kilpailuissa lauantaina 5.2.2022. SM-kilpailuissa Naukkarisen matkat ovat henkilökohtainen 2000m sekä mies- ja sekajoukkue 4x1000m.

Lisätietoa Sisäsoudun MM-kilpailuista tapahtuman virallisella verkkosivustolla: Sisäsoudun MM-kilpailut 2022, World Rowing Indoor Championships 2022

Joelin tunnelmia, uutisia ja tuloksia kilpailuista kerrotaan seuraavissa kanavissa:

Internet: http://rowingfinn.com
Instagram: 
https://www.instagram.com/rowingfinn
Twitter: 
https://twitter.com/rowingfinn/
Facebook: 
https://www.facebook.com/rowingfinn/

#rowingfinn

 

Lisätiedot:

Joel Naukkarinen

045 233 1290

joel.naukkarinen@rowingfinn.fi