Kansainvälinen soutuliitto (World Rowing Federation) on nimennyt Joel Naukkarisen kuukauden soutajaksi helmikuussa 2022. Nimeäminen on Naukkariselle suuri kunnia soutu-uralla.

Naukkarinen on soutanut Suomen soutumaajoukkueessa vuodesta 2014 lähtien. Nykyään hän kilpailee kolmessa eri soutumuodossa: olympiasoutu, sisäsoutu ja rannikkosoutu. Kilpasoutajalle on kertynyt 145 SM-mitalia eri soutumuodoista: 6 MM- ja 3 EM-mitalia, yli kymmenen Suomen ennätystä ja kaksi maailmanennätystä.

Naukkarinen on tunnettu äärimmäisten haasteiden miehenä. Huippu-urheilu-uran ja useiden urheiluhaasteiden rinnalla hän on opiskellut lääketiedettä, ja valmistuu lähiaikoina lääkäriksi Itä-Suomen yliopistosta. Naukkarinen on herättänyt toiminnallaan kansainvälistä kiinnostusta. Kuukauden soutaja -valinnan kunniaksi Naukkarinen jakaa arkipäivänsä sisäsoudun MM-kilpailujen alla Kansainvälisen soutuliiton sosiaalisen median kanavalla Instagramissa @worldrowingofficial 15.2.2022.

Lue myös Joelin haastattelu Kansainvälisen soutuliiton verkkosivuilla