Suomen Melonta-ja Soutuliiton kilpailu- ja valmennusvaliokunta on tehnyt olympiasoudun arvokisavalinnat Racicen MM-kilpailuihin. Ensimmäiset urheilijat nimettiin jo 18.7.2022 MM-kisoihin. 28.8.2022 listaa on täydennetty uusilla nimillä. MM-joukkueeseen valittiin edustajiksi seuraavat urheilijat:

M1x Joel Naukkarinen
W1x Eeva Karppinen

LW1x Aura Forsberg

Valinnat on tehty kansainvälisten näyttöjen ja SM-kilpailujen perusteella.

Aiemmin on jo valittu:

LM1x Kasper Hirvilampi
M2x Juho-Pekka Petäjäniemi ja Jukka-Pekka Kauppi

Suomen melonta- ja soutuliitto tiedotti valinnoista verkkosivuillaan. Olympiasoudun MM-kilpailut 2022 järjestetään 18.-25.9.2022 Racicessa, Tshekissä.

Naukkarinen opiskelee kliinisessä tohtoriohjelmassa Itä-Suomen yliopistossa Kuopiossa ja tekee väitöskirjatutkimusta Kuopion yliopistollisessa sairaalassa neurotieteiden parissa. Naukkarinen tutkii väsymyksen syntymistä aivoissa ja miten siihen voidaan vaikuttaa. Tutkimus on uraa uurtavaa, koska ymmärrys aihepiiristä on nykykirjallisuudessa vielä varsin niukkaa.