Vieraskirja

Hei, juuri Sinä – tervetuloa lukemaan Rowing Finn-vieraskirjaa! Haluaisitko jakaa jonkun kokemuksen, mielipiteesi tai vaikka tarinan, miten olemme tavanneet? Tai kommentoida, miksi soutu on kova laji tai mielipiteesi siitä, jos urheilija on asettanut uran päätavoitteeksi olympiavoiton? Tai mahdollisesti kertoa, miksi seuraat tätä projektia tai luet näitä sivuja juuri nyt? Kerro jotain ja liitä mukaan tieto kuka olet (ja mitä edustat/missä roolissa haluat kirjoittaa), niin voimme julkaista ajatuksesi täällä! Voit lähettää mukana myös kuvan. 

Selaa vieraskirjaa

Mika Mäkivirta

Yhteistyötä jo vuodesta 2015 asti Joelin kanssa tehneenä on ollut ilo seurata Joelin kehittymistä kokonaisvaltaisena urheilijana. Kun sisäinen motivaatio on sillä tasolla, mitä Joelilla on soutuun ja soutuharjoitteluun voi tapahtua hienoa asioita. Tähän matkaan on mahtunut lukemattomia määriä kehonhuoltoa ja analyysejä, joita kukaan ulkopuolelta ei näe tai välttämättä edes ajattele tapahtuvan. Kuopion ajoilta välimatkaa on kertynyt, mutta kehonhuoltotiimissä on paljon osaavia ihmisiä juuri niissä kaupungeissa, joissa Joel harjoittelee. Uskon vahvasti, että Joelin rakkaudella lajiaan kohtaan, sekä osaavien eri alojen ammattilaisten tuella palkintoja jaetaan jatkossakin. Oman urani alkutaipaleella yhteistyö Joelin kanssa oli korvaamatonta aikaa, sillä vaatimustason ollessa korkealla pitää itsekin pystyä kehittymään joka päivä. 

Timo Pursiheimo, valmennettava

Joel on minulle vaativa valmentaja ja ennenkaikkea hyvä ystävä. On eletty myötä- ja vastamäkiä yhdessä. Olen Joelin avulla ja tukemana saavuttanut monta unelmaani, useita SM-mitaleja sisäsuodussa ja pari EM-kisoistakin. Arvostan todella korkealle sitä, kuinka hän jaksaa huippu-urheilijana oman suuren tavoitteensa lisäksi antaa aikaansa minullekin. Olen mukana tukemassa hänen suurta unelmaa olympiakullasta ja pyrin auttamaan sitä kaikin tavoin.

Joonas Korjala

Olin ollut Valkealan Soutajat ry:n toiminnassa mukana sen perustamisesta, syksystä 2006, lähtien. Tutustuin ja ihastuin noina aikoina kirkkovenesoutuun. 

Vuonna 2009 syksyllä pyysin Joelia mukaan soutamaan Valkealan joukkueeseen. Joel oli samana kesänä voittanut lukiolaisten SM-kultaa kirkkovenesoudussa omien opiskelutovereidensa kanssa. Joel liittyi mukaan ja kesällä 2010 soudimme Joelin kanssa Sulkavan Suursouduissa kirkkoveneitten sekasarjassa (7 nais- ja 7 miessoutajaa) SM-pronssille hurjatasoisessa kisassa, jossa kolme ensimmäistä venettä alitti aiemman reittiennätyksen (pidän tuota kisaa omaa urheiluhistoriaa katsoen henkilökohtaisesti yhtenä kovimmista suorituksista). 

Kauden 2010 jälkeen Joel siirtyi eteenpäin pienveneitten pariin ja sieltä edelleen olympiaveneisiin.

On ollut kunnia olla osana Joelin urheilu-uraa ja soutaa samassa joukkueessa. Toivon Joelille tsemppiä ja menestystä tuleviin haasteisiin niin elämässä kuin urheilussa!

Antti Pylkkänen, Apteq, sponsori

Olemme päässeet seuraamaan Joelin harjoittelua ja tekemistä pidemmän aikaa samalla kuntosalilla. Kun miehen tekemistä on seurannut, ollaan yhä enemmän vakuutettu että tässä on omistautunut ja kaikkensa tavoitteidensa eteen antava urheilija isolla U:lla. Uskomme myös Joelin mahdollisuuksiin menestyä tulevissa olympialaisissa ja tiedämme kuinka tärkeässä roolissa taloudellinen tuki on urheilijan elämässä. Olemme mielellämme tukemassa Joelin matkaa kohti tavoitteitaan.

Carla Urbano, Suomen Melonta- ja soutuliiton sisäsoutuvastaava

Joelia on helppo kannustaa!

Saimme  kisamatkaamme luksuslisän kun kuulimme Joelin lähtevän myös Kööpenhaminan sisäsoudun EM kisaan!
Mahtava reissu.

Heart2Save, sponsori

Löytöjä lääketieteestä – Heart2Save ja Joel

Heart2Saven ja Joelin yhteinen matka alkoi poikkeuksellisella tavalla, sattumalta, kuten hyvillä tarinoilla on tapana. Heart2Saven perustaja Helena Jäntti vetäessä elvytysopetuksia lääketieteen opiskelijoille ja huomio kiinnittyi yhden opiskelijan rautaiseen asenteeseen ja keskittymiskykyyn. Ilmiö toistui kaikissa ryhmäopetuksista ja keskusteluissa selvisi Joelin ’koko kuva’. Rytmihäiriön tunnistus – äärirajoille viety (tai sen yli) harjoittelu ja lääketieteen opiskelija tuntuivat niin hyvältä yhdistelmältä, että Heart2Save päätti tavalla lähteä tukemaan Joelin matkaa kohti menestystä kesken tuotekehityksen. Tsemppiä Joel – Tokiossa tavataan!

Kirjoita vieraskirjaan